domingo, 19 de outubro de 2014

Bariloche - Poyizdka mriya


Misto San - Karlos -de -Bariloche prosto krashchyy turystiv v Pivdenniy Amerytsi dlya tykh , khto prahne nasolodzhuvatysya zymovyy sezon z velykoyu kilʹkistyu snihu i nyzʹkykh temperatur , ne zalyshayuchy nichoho krashchoho kompleksy zyma v Yevropi. Tury , chyslenni i riznomanitni , shchob zadovolʹnyty vsi smaky i viky , katannya na chovni , muzeyi , ekstremalʹni vydy sportu , taki yak katannya na lyzhakh , snoubordi i esquibunda , snihostupy raketky , yizdyty snihokhodakh , nichni ekskursiyi i ne kazhuchy vzhe pro riznykh variantiv kukhni .
Bariloche harne misto , i proponuye turystam kilʹka variantiv rozvah , tak shcho krashche , shchob pryynyaty vash chas i nasolodzhuvatysya nym , ya vykladu kilʹka porad razom z marshrutu podorozhi , shchob maty vidminnu poyizdku.

Marshrut turu :
Denʹ 1 - Pershoho dnya v Bariloche - naybilʹsh rekomendovanyy b orenduvaty svoyu vlasnu odyah dlya katannya na lyzhakh , mahazyny roztashovani v osnovnomu na vulytsi San - Martin i Kalle Mitre , tsiny rizni , ale vy ne mozhete prosto dyvytysya na znachennya , yak yakistʹ odyahu duzhe vazhlyvo ne maty nepryyemnyy syurpryz . YA proponuyu pochaty z Kalle Mitre i yditʹ do administratyvnomu tsentri , a potim sliduvaty San Martin , yakyy buv , de ya znayshov krashchi tsiny i vidminna yakistʹ odyahu ne propustyte bilʹshe polovyny dnya , shchob znyaty z sebe odyah. Nasolodytesya obidom v tsentri mista Bariloche, moya propozytsiya v restorani El Alʹberto Boulinh , de u vas ye vidminni tsiny , smachna yizha i ryasni portsiyi . Pislya obidu , pity v Civic Center i nasolodzhuvatysya vvesty Muzey de la Patagonia Frantsysko P. Moreno , yakyy ye duzhe tsikavym , rozpovidaye istoriyu Bariloche, pidkreslyvshy faktychne znimechchene v yoho zasnuvannya , a takozh tvaryn rehionu Patahoniya . Varto takozh skazaty , shcho , yakshcho denʹ sonyachnyy , zdorovo ! Ale yakshcho pid chas yoho perebuvannya perekonatysya , shcho ye mozhlyvistʹ doshchu , voliyutʹ to prohulyatysya po Civic Center , pokupky po Kalle Mitre , ye haryachyy shokolad i vidvidaty muzey - de- la Patagonia z doshchovyy denʹ , de vy mozhete skhovatysya vid doshchu i postiyna kholodna i vitryana misto Bariloche.

Denʹ 2 - Cerro Catedral - Perevirte shvydkistʹ vitru , yak pravylo , z sylʹnymy vitramy , bo lifty zakryti i nemaye , tak yak do skhyliv , tse pravylo poshyryuyetʹsya i na Serro Otto , yakshcho vy vykorystovuyete na funikuleri . Varto vidznachyty , shcho dlya tykh , khto novachok mozhe zrobyty pershyy klas na bazi soboru .
Tsey tur na tsilyy denʹ dlya tykh , khto zbyrayetʹsya na lyzhakh , yak lyudyna, yaka prosto khoche znaty kompleks vzymku mozhna zrobyty za pivdnya , obydva varianty duzhe dobre , navitʹ dlya tykh , khto ne bude katatysya na lyzhakh ye kilʹka variantiv , yaki kompensuyutʹ poyizdtsi v Cerro Catedral , ya proponuyu braty prykladenu kanatnu dorohu i pidnyatysya vhoru po hrebenyu pryynyaty haryachyy shokolad v odnomu z restoraniv u verkhniy chastyni soboru , nasolodzhuyuchysʹ prekrasnym vydom , ale pam'yatayte , shcho vy povynni vykorystovuvaty odyah dlya katannya na lyzhakh abo buty duzhe dobre zahornuti , samit nabahato prokholodnishe , nizh u misti. Vy vse shche mozhete brodyty po torhovomu tsentru , yakyy znakhodytʹsya bilya osnovy pahorba , a potim poobidaty v odnomu z restoraniv v kompleksniy vzymku , moya propozytsiya sprobuvaty Deer ( Olenʹ ) , yakyy ye odnym z typovykh produktakh Patahoniyi .
Dlya tykh , khto zbyrayetʹsya na lyzhakh vpershe , vy mozhete naynyaty klasu obsluhovuvannya dlya pochatkivtsiv ta orendu obladnannya u filiyi v tsentri Bariloche abo , yakshcho vy viddayete perevahu , orenduvaty obladnannya bezposerednʹo do odnoho z spetsializovanykh mahazyniv na bazi Serro katedralʹ , tsina ne zminytʹsya , to riznytsya v pryyomi na robotu sluzhby Remise . Dlya tykh , khto nikoly ne katavsya na lyzhakh vazhlyvo klasu dlya pochatkivtsiv , varto skazaty , shcho koly ya namahayusya obladnannya , vy povynni maty bilʹshu uvahu na choboty , shchob vony ne nadto shchilʹno , vony povynni buty spravedlyvymy i ne duzhe sylʹno.


Denʹ 3 - Serro Campanario - My pochnemo denʹ v Serro Campanario , bezumovno , naykrasyvishyy vyd vy otrymuyete vid mista Bariloche i yoho pahorbiv i ozer . Vazhlyvym momentom slid zaznachyty , shcho , Dzvinytsya ye odyn pahorb , yakyy ne prypynyly svoyu diyalʹnistʹ vitrom , tomu shcho yikh lift zakhyshchenyy derevamy , de pidstavy mayutʹ nyzhchi vysoty pidyomu , shcho bilʹshistʹ pidyomnyky , zabezpechuyuchy tym samym zakhyst viter dlya mistsʹ , yaki pidnimayutʹsya cherez korydor derev , zroblenykh lyudynoyu v lisi . Tym ne mensh, tsey tur bude krashche vytratyty z yasnoho neba , tobto bez khmar , bo vyd chudovyy ! Na miy pohlyad , vy ne mozhete pity v Bariloche i propustyty Cerro Campanario i nasolodytysya prekrasnym vydom , vypyty chashechku kavy z " cubanitos " vydu solomy pechyvo z shokoladnoyu nachynkoyu.
Pislya dyvlyachysʹ na Serro Campanario , prodovzhyty na Puerto Pañuelo de my syadete dlya prekrasnoyi prohulyanky na berezi ozera Nauelʹ Khuapu , Isla Viktoriya i Boske Arrayanes - tsey tur maye fundamentalʹne znachennya dlya khoroshoyi pohody , shchob vy mohly spokiyno khodyty po lisi i navkolo Ostrova , ale , zvychayno , krashche tsʹoho turu vidbuvayetʹsya pid chas shlyakhu mizh Puerto Pañuelo i ostriv Viktoriya , de vy mozhete zrobyty krekery ( soloni krekery ) dlya ptakhiv , tilʹky pidnyatysya na palubu chovny i polozhennya z odnoho boku pidyomu ruka z kuky , shcho ptakhy vydalyty yoho z vashykh ruk , duzhe zdorovo , to pidhotuvaty mashynu .


4 - El Refugio an Arelauquen - Povynen , nezvazhayuchy na vartosti poyizdky , shchob buty trokhy vysoko ! Tsey tur vymahayetʹsya bronyuvannya , tak yak vin maye obmezhene chyslo lyudey kozhnoho razu. Varto skazaty , shcho krashchyy chas ye pershym , yakyy pochynayetʹsya v 18hs30min i povernutysya do 21hs30min tomu u vas ye mozhlyvistʹ, shchob pidnyatysya na horu protyahom dnya , i tak distatysya do prytulku v vechirniy chas , de vy mozhete nasolodytysya vydom na ozera Nauelʹ Huapi , Hutʹyerres i Moreno , a takozh khrebet pravo na dekilʹkokh znimkiv na zakhodi sontsya , v inshykh vypadkakh, nemaye pryvileyiv , koly sprava dokhodytʹ do prytulku vzhe sʹohodni vvecheri.
Tur pochynayetʹsya , koly sprava dokhodytʹ do otrymannya klubi , de vin vidbuvaye smachnyy kholodnyy doshka suprovodi khoroshoho vyna dlya tykh , khto vyno , v ochikuvanni posadky na dzhypi 4x4 pidnyatysya na horu , i de zh potuzhni velosypedy snih . Pislya korotkoho instruktazhu z tekhniky bezpeky ta povodzhennya z snihokhodi pochynaye hraty , i vy napevne budete pochuvaty sebe halantnyy boyovyk nervovyy pry yizdi tsyu ihrashku .
Prybuvshy v prytulok , navitʹ z urakhuvannyam dnya vy mozhete zrobyty kilʹka fotohrafiy , a potim nasolodytysya smachnym syrne fondyu ta inshi shokolad , yaki mayutʹ pravo na ihrysti , prosto zapytayte. Nareshti , vnyz z hory verkhy na snihokhodi , na tsey raz v nichnyy chas . Tsey tur ye zakhoplyuyuchym ! Unikalʹnyy dosvid.


5 - Villa La Angostura i Serro Bayo - Tsey tur na tsilyy denʹ. De naytsikavishe bude naymaty poyizdkoyu v turahent·stvi v Kalle Mitre chy otochennya , bo avtobus yty po shlyakhu ye dovhoyu i stomlyuyuchoyi bilʹsh 80 km vid tsentru Bariloche i Villa La Angostura , na dodatok do , shchob pereyty do Serro Bayo , vam dovedetʹsya vytratyty dodatkovi naymayuchy taksi abo Remise . YE mozhlyvistʹ orendy avtomobilya , ya ne radzhu , bo krim toho , shcho deshevo orenda , sposib Serro Bayo vyboyista i mozhe maty lid na takym chynom doroha robytʹ nebezpechnyy i napruzhenyy , a potim rozslabytysya i nasolodzhuvatysya poyizdkoyu dekoratsiyi z mistsevym hidom u vashomu rozporyadzhenni hovoryu trokhy mistsevykh osoblyvostey .


6 - Serro Tronador i Ventisquero Nehro (chornyy lʹodovyk ) - Tronador chudova! Vin roztashovanyy na kordoni mizh Arhentynoyu i Chyli , nazyvayetʹsya tak, tomu z hlyby lʹodu , shcho rozirvaty i nadayutʹ shum . Pam'yatayte , shcho , yakshcho vy yidete po dorozi , shchob Tronador maye rozkladu dlya tranzytu transportnoho zasobu , shchob yty vpered i nazad , bo doroha vuzʹka , a inodi y kilʹka syurpryziv . Dodano znimok z hrafikamy prykhodyty i yty vid dorohy do Tronador . Poyizdka duzhe krasyvo , ale i vtomlyuye , my zupynylysya na obid v Pampa Linda , i sayt ne proponuye bahato variantiv obidu , ne podobayetʹsya obid .

7 - Lyao Lyao - Vizʹmitʹ uchastʹ u pershiy polovyni dnya , shchob vidvidaty rozkishnyy hotelʹ Lyao Lyao , peyzazh harnyy, roztashuvannya holovne i zrobyty krasyvi fotohrafiyi , dlya tykh , khto khoche znaty , hotelʹ i yoho koshty mozhutʹ zaplanuvaty ekskursiyu , dzvonitʹ hotelʹ i zabronyuvaty nomer , yak pravylo , yizdyty vidbuvayetʹsya po seredakh . U druhiy polovyni dnya my vidvidayemo shveytsarsʹkyy Colony - U tsiy nevelykiy seli ye yarmarok remesel remesel z dekilʹkokh statey v shersti , dereva , typovoyi yizhi , nimetsʹkykh vypichku , domashni dzhemy , antykvariat ta bahato inshoho. Tsey rehion ne mozhe buty ochikuyetʹsya , bahato emotsiy , prosto prohulyanka do mahazyniv u yarmarku remesel , skushtuvaty tradytsiyni stravy ta vzyaty khoroshyy pislyaobidniy kavy abo poobidaty v odnomu z nebahatʹokh mistsevykh restoraniv .

 
 

Nenhum comentário:

Postar um comentário